ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΜΟΥ

KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ 450€. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ THINKITWEB.

 

 Web Design

Η κατασκευή ενός website δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας στο internet, αφού απευθύνεστε σε εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. H thinkitweb έχει σκοπό να δημιουργεί υψηλού επιπέδου λειτουργικές και σχεδιαστικές λύσεις για τους πελάτες της. Στόχος μας είναι η όσο δυνατόν καλύτερη παρουσία της επιχείρησής σας στο Internet, παρέχοντας όσο το δυνατόν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το web design είναι η ειδικότητά μας. Σχεδιάζουμε πολλά είδη δικτυακών τόπων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε από ένα απλό web site προβολής της επιχείρησής σας μέχρι ένα πλήρες δυναμικό web site προβολής σας.


Προώθηση ιστοσελίδων

Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να επισκεφθούν εκείνα τα site που βρίσκονται στις πρώτες δύο σελίδες των αποτελεσμάτων, των μηχανών αναζήτησης. Η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι καθοριστικής σημασίας, αφού έχει παρατηρηθεί ότι μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σας διασφαλίζει Συνεχή ροή επισκεπτών & Νέους πελάτες. Οι μέθοδοι βελτιστοποίησης κατάταξης ιστοσελίδων στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) είναι η οικονομικότερη, αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη μορφή Ιnternet Μarketing. Δείτε Παραδειγμα μέσα από τις δουλείες μας. Σκοπός μας είναι για τις λέξεις-φράσεις «κλειδιά» που σας αντιπροσωπεύουν να αποκτήσει η ιστοσελίδα σας μια θέση στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.


Υπηρεσίες Google

Αναλαμβάνουμε διαφημιστικές καμπανιές της Google για τις λέξεις κλειδιά που αντιπροσωπεύσου την ιστοσελίδα σας καθώς και Site Analysis / Reporting οσόν αφορά την επισκεψημότητα, της πηγές επισκεψημότητας και το χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.
Domain Name - Web Hosting

Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση του ονόματος που εσείς θέλετε καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας με τον πρώτο χρόνο δωρεάν σε γρήγορους και αξιόπιστους Servers.
Κατασκευή E-shop

θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας E-shop, με μια δυναμική είσοδο στο διαδικτύο, επικοινωνήστε μαζί μας.

 
 
Καλατζής Γεώργιος
Τ. 22730-89410 / 6948089438
F. 22730-89419
E. [email protected]
W. www.thinkitweb.gr

Διαβάστηκε 6655 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 19:12
Copyright © 2012-2013 | All rights reserved.Designed & hosted by thinkitweb.gr