ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΜΟΥ

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 10:17

Δεμένα τα πλοία μέχρι το Σάββατο

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κανένα δρομολόγιο δε θα πραγματοποιήσουν και τα πλοία, όλων των κατηγοριών λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής.
Συγκεκριμένα, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από την Πέμπτη στις 6 το πρωί έως το Σάββατο στις 6 το πρωί. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν το Σάββατο καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Στην απεργία συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων, δηλαδή των δικηγόρων, συμβολαιογράφων, γιατρών, φαρμακοποιών, οδοντιάτρων, φυσικοθεραπευτών, κτηνιάτρων, μηχανικών, χημικών, φοροτεχνικών κ.ά..
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, οι επιστημονικοί φορείς αποφάσισαν να διακόψουν τον διάλογο με την κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενοι για τη μη προσκόμιση από πλευράς υπουργείου Εργασίας ποσοτικοποιημένων στοιχείων σχετικά με τη βιωσιμότητα του προτεινόμενου ασφαλιστικού συστήματος. Σε νέα συνάντηση που προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της Ενωσης Συμβολαιογράφων Ελλάδος θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
 
Διαβάστηκε 3497 φορές
Copyright © 2012-2013 | All rights reserved.Designed & hosted by thinkitweb.gr